Βράβευση Κρητικών αστυνομικών για διάσωση ανθρώπων

Booking.com

Δύναμη για να συνεχίσουν να εκτελούν τα καθήκοντά τους υπό αντίξοες συνθήκες, πήραν όλοι οι αστυνομικοί, μέσα από την βράβευση επτά αστυνομικών που συμμετείχαν σε διάσωση συνανθρώπων μας που κινδύνευσαν στις πρόσφατες πλημμύρες στην Κρήτη.

Χθες στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης στα Χανιά βραβεύτηκαν επτά αστυνομικοί από τον Όμιλο Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και ο πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ΠΟΑΞΙΑ, Στέλιος Καρακούδης εκφράζει την ικανοποίηση του Σώματος για την ανιδιοτελή και με αυταπάρνηση εκτέλεση των καθηκόντων από τους αστυνομικούς αλλά και για την αναγνώριση, όπως εκφράστηκε και μέσα από τη χθεσινή βράβευση.

Σε σχετική ανάρτηση στο Facebook αναφέρει:

Πώς να μην αισθανόμαστε υπερηφάνεια όταν έχουμε τέτοιους συναδέλφους που στο πλαίσιο των καθηκόντων τους υπερβαίνουν πολλές φορές τα εσκαμμένα αυτών, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους τη ζωή προκειμένου να σώσουν σε κρίσιμες καταστάσεις συμπολίτες μας …

Πώς να μην είμαστε περιχαρείς όταν υπάρχουν τέτοιοι πολίτες όπως αυτοί του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής που νοιάζονται και αγαπούν το σώμα και το υποστηρίζουν με τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις όπως αυτή …

Σήμερα στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης στα Χανιά βραβεύτηκαν από τον εν λόγω Όμιλο Φίλων Αστυνομίας επτά αστυνομικοί για τον υπερβάλλοντα ζήλο και την αυταπάρνηση που επέδειξαν με τη διάσωση από βέβαιο θάνατο συνανθρώπων μας στις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Φεβρουαρίου στην Κρήτη.

Ο λόγος γίνεται για τους συναδέλφους :

Ανθυπαστυνόμος Κιαγαδάκης Γεώργιος της Δ/νσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, Ανθυπαστυνόμος Μακαρδόνας Δημήτριος, Αρχιφύλακες Μαμαλάκης Νικόλαος και Νικολόπουλος Ιωάννης, Υπαρχιφύλακας Φραγκούλης Γεώργιος, και Αστυφύλακας Κυριακίδης Βασίλειος της ΟΠΚΕ Ρεθύμνου και Αστυφύλακας Κατάκης Κωνσταντίνος του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων.

Επίσης από τον Όμιλο Φίλων Αστυνομίας βραβεύτηκε ο Διοικητής του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης και στο πρόσωπό του όλο το προσωπικό της συγκεκριμένης υπηρεσίας για τη συμβολή τους στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και τη σύλληψη επικίνδυνων κακοποιών καθώς και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος κ. Αντώνιος Ρουτζάκης για τις σημαντικές επιτυχίες των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Κρήτης στην καταπολέμηση και την πάταξη της εγκληματικότητας.

Το “ευχαριστούμε” είναι σταγόνα μπροστά στον ωκεανό των συναισθημάτων που οι συνάδελφοι αυτοί μας πλημμύρισαν σήμερα ένεκα των ενεργειών τους και της προσφοράς τους προς το συνάνθρωπο και την κοινωνία μας.

“ΑΞΙΟΙ”

 Πηγή
Σήμερα:

Σήμερα γιορτάζουν:
Στάθης, Ευσταθία
Ευσταθίου και Θεοπίστης, Ιλαρίωνος