Κρήτη: Μαθητές κόλλησαν κορονοϊό στην κηδεία του 16χρονου στην Αγιά Βαρβάρα που βρέθηκε νεκρός στη δεξαμενή- Advertisment -


Δεκαέξι μαθητές του Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στην Κρήτη κόλλησαν κορονοϊό όταν πήγαν στην κηδεία του 16χρονου που έχασε τη ζωή του στη δεξαμενή μούστου, μαζί με τον πατέρα του, πριν λίγες ημέρες, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική αυτή κοινότητα της Κρήτης.

Η κηδεία του άτυχου 16χρονου έγινε την Παρασκευή (19.11.2021) με φίλους και συγγενείς να παρευρίσκονται για να πουν το τελευταίο αντίο τόσο στον ίδιο όσο και στον 50χρονο πατέρα του. Δεκαέξι μαθητές από το Λύκειο της Αγίας Βαρβάρας, βρέθηκαν επίσης στην κηδεία, και τελικά κόλλησαν κορονοϊό, με αποτέλεσμα να κλείνουν και τα τέσσερα τμήματα της Β’ τάξης του σχολείου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς» και το cretapost.gr, θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν, εκτός από τους μαθητές, και δύο καθηγητές του σχολείου. Έτσι, παρά το γεγονός ότι δεν τηρείται το κριτήριο του 50%+1, το όριο, δηλαδή, που απαιτείται βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων για να κλείσει ένα τμήμα, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου αποφάσισε να προχωρήσουν σε αναστολή λειτουργίας τα τέσσερα τμήματα της Β’ τάξης του σχολείου.

“Sponsored links”

 - Advertisment -agonaskritis.gr