Μήνυμα Χάρη Μαμουλάκη για την επέτειο του Πολυτεχνείου

«Σήμερα, 47 χρόνια μετά, ο Νοέμβρης εξακολουθεί να αποτελεί πηγή έμπνευσης και ελπίδας, να υπενθυμίζει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο αλλά και τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς αγώνες» τονίζει o Χάρης Μαμουλάκης στο μήνυμα του για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Το μήνυμα του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ν. Ηρακλείου και αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων:

«Στην επέτειο της κορυφαίας αντιδικτατορικής δράσης, θυμόμαστε και τιμούμε τις σύγχρονες Ηρωίδες και τους σύγχρονους Ήρωες της πατρίδας μας. Θυμόμαστε και τιμούμε τη νεολαία της εποχής που αμφισβήτησε, πάλεψε, αγωνίστηκε, που μπήκε μπροστά και αποτέλεσε το παράδειγμα. Θυμόμαστε και τιμούμε όλες και όλους που με αυταπάρνηση και αλληλεγγύη, αντιμετώπισαν τη χούντα με θάρρος και συνέβαλαν τα μέγιστα στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Σήμερα, 47 χρόνια μετά, ο Νοέμβρης εξακολουθεί να αποτελεί πηγή έμπνευσης και ελπίδας, να υπενθυμίζει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο αλλά και τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς αγώνες. Μέσα στην περιδίνηση της πανδημικής κρίσης, σε αυτή τη τόσο ζοφερή καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε, στέλνουμε ξανά ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους τους νοσταλγούς της χούντας και του φασισμού, σε όλους όσοι προσπαθούν να παραχαράξουν την ιστορία: Στον αγώνα για τη Δημοκρατία, θα μας βρίσκουν διαρκώς απέναντί τους!»