Χρυσός ο Μανώλης Στεφανουδάκης στο Fazza Athletics 2024

Χρυσός ο Μανώλης Στεφανουδάκης στο Fazza Athletics 2024

Στο Dubai, ο Έλληνας πρωταθλητής Μανώλης Στεφανουδάκης σημείωσε εντυπωσιακή επιτυχία κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό, στο πλαίσιο του 15ου Fazza International Para Athletics Championships. Ο αθλητής, καταγόμενος από την Γαλία, επιβεβαίωσε το υψηλό επίπεδο των επιδόσεών του, εκτοξεύοντας το ακόντιο στα 29,33 μέτρα, επικρατώντας έτσι στον αγώνα.

Η αρχική ημερομηνία του αγώνα του Στεφανουδάκη είχε οριστεί για τη Δευτέρα, ωστόσο, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο Dubai τις προηγούμενες ημέρες, η διοργάνωση υποχρεώθηκε σε αναβολή, με τον Στεφανουδάκη να αγωνίζεται τελικά χθές.

Μιλώντας για την επιτυχία του, ο Στεφανουδάκης επισήμανε τη σημασία της συνεχούς προετοιμασίας και των ικανοποιητικών αποτελεσμάτων που αυτή φέρνει. Εξέφρασε επίσης την εκτίμησή του για τη διοργάνωση του Dubai, τονίζοντας ότι αποτελεί θεσμό για την ομάδα του. Η επόμενη φάση της προετοιμασίας του περιλαμβάνει τη συμμετοχή στη διοργάνωση της Τυνησίας, καθώς και την ετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ιαπωνία και την Παραολυμπιάδα στο Παρίσι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η επιτυχία του Στεφανουδάκη στο Fazza International Para Athletics Championships επιβεβαιώνει την αφοσίωση και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο του Έλληνα αθλητή, προσδίδοντας ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα και στον παγκόσμιο παραολυμπιακό αθλητισμό.

NotosOnline

Exit mobile version