Δήμος Γόρτυνας: Συνάντηση Κοκολάκη με τον Χάρη Μαμουλάκη

Δήμος Γόρτυνας: Συνάντηση Κοκολάκη με τον Χάρη Μαμουλάκη

Η ανάγκη για ουσιαστική εξέλιξη και ανάπτυξη στον τομέα των υποδομών βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Δημάρχου Γόρτυνας, Μιχάλη Κοκολάκη, με τον Βουλευτή Ηρακλείου και Τομεάρχη Υποδομών & Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμουλάκη, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γόρτυνας στους Αγίους Δέκα.

Κύρια θέματα που αναδείχθηκαν ήταν η κατασκευή της οδικής σύνδεσης της περιοχής της Μεσαράς με το νέο αεροδρόμιο Καστελίου, ένα έργο που θα διευκολύνει σημαντικά τη μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και τον τουρισμό. Επιπλέον, συζητήθηκε η πρόοδος του έργου για την κατασκευή του φράγματος του Πλατύ Ποταμού, το οποίο αναμένεται να λύσει προβλήματα άρδευσης και πλημμυρών στην περιοχή.

Μια ακόμη σημαντική ανησυχία που τέθηκε αφορούσε την απλοποίηση των διαδικασιών και την εξάλειψη των γραφειοκρατικών εμποδίων που συχνά παρατείνουν τον χρόνο υλοποίησης των έργων. Η βελτίωση της διαχείρισης και η ταχύτερη υλοποίηση των έργων αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο στην τοπική ανάπτυξη και να προσφέρει βελτιωμένες υπηρεσίες στους πολίτες.

Η συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Λιοδακάκης και Στέλιος Μαυρίδης, αναδεικνύει την ενεργή προσπάθεια της τοπικής διοίκησης για την προώθηση και υλοποίηση κρίσιμων έργων που θα ενισχύσουν την περιοχή του Δήμου Γόρτυνας.

NotosOnline

Exit mobile version