Δωρεάν Μαστογραφίες στην Πόμπια από Περιφέρεια Κρήτης

Δωρεάν Μαστογραφίες στην Πόμπια από Περιφέρεια Κρήτης

Μια σημαντική πρωτοβουλία για την προαγωγή της γυναικείας υγείας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου, στις 9 το πρωί, στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόμπιας, όπου η κινητή μονάδα μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης θα προσφέρει δωρεάν εξετάσεις σε 20 γυναίκες. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να ενισχύσει την πρόσβαση σε ζωτικές προληπτικές υπηρεσίες υγείας, κάτι που είναι ουσιαστικό για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση πιθανών περιπτώσεων καρκίνου του μαστού.

Η δράση αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος της Περιφέρειας Κρήτης για την προώθηση της υγειονομικής πρόνοιας και της προαγωγής της υγείας στην περιοχή, με ιδιαίτερη έμφαση στις γυναίκες. Για την συμμετοχή στις εξετάσεις, οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι υπάρχουν κριτήρια επιλογής και να επικοινωνήσουν άμεσα για την κράτηση του ραντεβού τους, καθώς η διαδικασία θα ακολουθήσει σειρά προτεραιότητας.

Για τον σκοπό αυτό, η Ελισάβετ Καρτεράκη, θα είναι διαθέσιμη για την κλήση σας στο τηλέφωνο 697 2014 374, ώστε να διασφαλίσετε τη θέση σας στην κινητή μονάδα μαστογραφίας. Η προσφορά αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλες τις γυναίκες της περιοχής να προσέλθουν και να υποβληθούν σε μαστογραφία, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια για έγκαιρη πρόληψη και φροντίδα.

Η προσπάθεια αυτή υπογραμμίζει την αφοσίωση της Περιφέρειας Κρήτης στην υγειονομική προστασία και την προαγωγή της υγείας, καθιστώντας την πρόσβαση σε προληπτικές υπηρεσίες πιο εύκολη για τις γυναίκες της περιοχής. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία που καλεί τις γυναίκες να λάβουν μέρος και να διασφαλίσουν την υγεία τους με την υποστήριξη ειδικών και προηγμένης τεχνολογίας.

Σύνταξη: NotosOnline

Exit mobile version