ΕΚΑΣΚ: Τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης για την προσφορά του στον αθλητισμό και το μπάσκετ

"Σταύρος Αρναουτάκης τιμάται από ΕΚΑΣΚ για την προσφορά του στον αθλητισμό και το μπάσκετ στην Κρήτη.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, απονείμει στον Περιφερειάρχη Κρήτης την τιμητική πλακέτα της ΕΚΑΣΚ.

Σε μια εκδήλωση που έγινε χθες στο Ηράκλειο, η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (Ε.ΚΑ.Σ.Κ.) τίμησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, για την αδιάκοπη και πολύτιμη συνεισφορά του στον αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ. Η τιμητική πλακέτα της ΕΚΑΣΚ απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Βαγγέλη Λιόλιο, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική συνεργασία με την Περιφέρεια για τη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων, όπως το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, επισήμανε την αξία του αθλητισμού ως πολιτισμικού πυλώνα και τη δέσμευση της Περιφέρειας στην υποστήριξη όλων των αθλητικών σωματείων, συμβάλλοντας στη δημιουργία υποδομών που ανοίγουν νέους δρόμους για τη νεολαία. Τονίζοντας την ενότητα που φέρνει ο αθλητισμός στην κοινωνία, ο κ. Αρναουτάκης εξήρε τη συνεισφορά των ανθρώπων του μπάσκετ στην ανάπτυξη αυτού του πνεύματος.

Η εκδήλωση, που έλαβε χώρα στα περιθώρια του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, ενίσχυσε την ήδη ισχυρή σχέση μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και της καλαθοσφαιρικής κοινότητας, δίνοντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός και οι διοργανώσεις του είναι ουσιαστικά εργαλεία για την προώθηση της κοινωνικής ενότητας και της ανάπτυξης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι τοπικών φορέων, αιρετοί της αυτοδιοίκησης και παράγοντες του μπάσκετ, που όλοι μαζί υπογράμμισαν την ανάγκη για συνεχή υποστήριξη και ανάπτυξη του αθλητισμού στην Κρήτη.

Η διάκριση αυτή αποτελεί έναν φόρο τιμής στην αφοσίωση και στην προσφορά του Περιφερειάρχη Κρήτης στον αθλητισμό, καθώς και μια αναγνώριση της σημασίας της συνεργασίας μεταξύ των δημόσιων φορέων και των αθλητικών οργανισμών για την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος και των αξιών σε μια περιοχή.

NotosOnline

Exit mobile version