Επιτυχημένη συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών FRESKON 2023

Περιφέρειας Κρήτης στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών FRESKON 2023

Η Περιφέρεια Κρήτης σημείωσε εντυπωσιακή παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών FRESKON 2023, η οποία διεξήχθη στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η έκθεση θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ενώ ο στόχος της είναι η προβολή και προώθηση των ελληνικών οπωροκηπευτικών, καθώς και η ανάπτυξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και των εξαγωγών του κλάδου.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης, που συμμετείχαν έξι ομάδες παραγωγών, συνεταιρισμοί και επιχειρήσεις του κλάδου, επισκέφθηκαν εκατοντάδες εμπορικοί επισκέπτες από την Ελλάδα και ευρωπαϊκές χώρες. Η έκθεση FRESKON 2023 κατέγραψε την καλύτερη επίδοση της ιστορίας της με 4.339 επισκέπτες, καθώς και σημαντική αύξηση των εμπορικών επισκεπτών σε σύγκριση με την προηγούμενη διοργάνωση.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης αποτέλεσε σημείο συνάντησης για παραγωγούς, ομίλους διεθνούς λιανεμπορίου, καθώς και εγχώριους και ξένους διακινητές φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, ανανεώθηκαν παλαιές συμφωνίες και επιτεύχθηκαν νέες συνεργασίες.

Η στήριξη της συμμετοχής της Περιφέρειας Κρήτης στην έκθεση FRESKON 2023 πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης, Ευαγγελία Σπαθαράκη και Ειρήνη Μεθενίτου, οι οποίες συμμετείχαν ενεργά στη διοργάνωση και την παρουσίαση του περιπτέρου.

Η επιτυχημένη συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών FRESKON 2023 αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την προώθηση και ανάδειξη των ελληνικών οπωροκηπευτικών προϊόντων και της ανάπτυξης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του κλάδου. Η θετική ανταπόκριση των επισκεπτών και η επιτυχία των συναντήσεων μεταξύ παραγωγών και εμπόρων αποδεικνύουν την αξία της έκθεσης ως πλατφόρμας για την ενίσχυση των επαγγελματικών δικτύων και τη δημιουργία νέων ευκαιριών στον τομέα των οπωροκηπευτικών.

NotosOnline

Exit mobile version