Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. μετά τον θάνατο 43χρονης σε σκοπευτήριο του Δήμου Μαλεβιζίου

Αστυνομία

Φωτογραφία: Franz P. Sauerteig from Pixabay

Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες μία 43χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της το πρωί του Σαββάτου σε σκοπευτήριο του Δήμου Μαλεβιζίου, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Cretalive.gr, η γυναίκα, η οποία διέμενε στη Θεσσαλονίκη και βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές, μετέβη με ταξί στο σκοπευτήριο, όπου ζήτησε να εκδώσει προσωρινό δελτίο αθλητή διάρκειας 48 ωρών, ώστε να πραγματοποιήσει δοκιμαστικές βολές.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, της παραχωρήθηκε όπλο μικρού διαμετρήματος για χρήση στον χώρο των βολών, ενώ βρισκόταν υπό την επίβλεψη εκπαιδευτή. Όπως αναφέρεται, αφού πραγματοποίησε μία βολή προς τον στόχο, τραυματίστηκε σοβαρά με πυροβολισμό.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ και η 43χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες για τη διάσωσή της. Ωστόσο, υπέκυψε στα τραύματά της.

Η Ελληνική Αστυνομία διερευνά όλα τα δεδομένα της υπόθεσης προκειμένου να εξακριβώσει τις συνθήκες του περιστατικού. Στο πλαίσιο της προανάκρισης εξετάζονται στοιχεία που αφορούν τις κινήσεις της γυναίκας πριν από το συμβάν, οι καταθέσεις προσώπων που είχαν επαφή μαζί της, καθώς και το κινητό της τηλέφωνο.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Cretalive.gr, συνελήφθησαν ο πρόεδρος και ο έφορος οπλισμού του σκοπευτηρίου. Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

NotosOnline με πληροφορίες από Cretalive.gr

Exit mobile version