Γ. Νικολιδάκης: Ευχαριστώ και ευγνωμοσύνη προς τους νοσηλευτές

Γρήγορης Νικολιδακης

O Δήμαρχος Φαιστού, Γρηγόρης Νικολιδάκης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους νοσηλευτές την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, τονίζοντας την αφοσίωσή τους στο έργο της υγείας και την υποστήριξή τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Στην Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, ο Δήμαρχος Φαιστού, Γρηγόρης Νικολιδάκης, ανακοίνωσε μέσω κοινωνικών δικτύων την απέραντη ευγνωμοσύνη και εκτίμησή του για τους νοσηλευτές. Τόνισε την αφοσίωσή τους στο χώρο της υγείας, την ετοιμότητα και την υψηλή αίσθηση ευθύνης που δείχνουν σε κάθε περίπτωση.

Στην ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Φαιστού ανέφερε το σημαντικό ρόλο των νοσηλευτών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, εργαζόμενοι ακούραστα μέρα και νύχτα, ακόμα και κατά τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα. Είναι πάντα παρόντες όταν τους έχουμε ανάγκη, αντιμετωπίζοντας οτιδήποτε κληθούν να αντιμετωπίσουν με σθένος και δύναμη ψυχής.

Η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή αποτελεί μια ευκαιρία για να τιμηθεί το έργο των αφοσιωμένων επαγγελματιών αυτού του τομέα και να εκφράσουμε τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας για τη φροντίδα και αγάπη που προσφέρουν. Ο Γρηγόρης Νικολιδάκης καλεί τους πολίτες να εκδηλώσουν την εκτίμησή τους με ένα “ευχαριστώ” ως ελάχιστη ηθική ικανοποίηση προς το έργο που προσφέρουν.

Η ανακοίνωσή του Δήμαρχου Φαιστού

Exit mobile version