Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στις Μοίρες

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στις Μοίρες

Στις 26 Ιανουαρίου, σε μία εκδήλωση γεμάτη αισιοδοξία και αλληλεγγύη, πραγματοποιήθηκε η ετήσια τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Περιφερειακό Τμήμα Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η εκδήλωση, που συγκέντρωσε πλήθος εθελοντών και μελών, έγινε σε μια κατάμεστη αίθουσα, όπου όλοι μαζί εξήραν τη σημαντική συμβολή των εθελοντών και ευχήθηκαν για ακόμα πιο δυναμικές δράσεις στο μέλλον.

Η εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικοί εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, με προεξάρχοντα τον Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κκ Μακάριου. Επίσης, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Φαιστού κος Νικολιδάκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κος Κωνσταντουλάκης Αντώνιος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Ντισπυράκης Γεώργιος και άλλοι, όπου όλοι μαζί επισήμαναν τη σημασία της ενίσχυσης της συνεργασίας και της ασφάλειας στην κοινωνία. Ο Αντιπρόεδρος του ΠΤ Μοιρών κος Αλεξανδράκης Αντώνιος, αφού συνεχάρη τους εθελοντές, ευχαρίστησε τους φορείς και τους πολίτες για την αδιάλειπτη στήριξη, αναγνωρίζοντας ιδιαίτερα τη συνεισφορά στη διανομή τροφίμων και στις αιμοληψίες.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με θερμές ευχαριστίες προς τον φούρνο Σαραντουλάκη για τη δωρεά της πίτας και με εκδηλώσεις ευγνωμοσύνης προς όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχημένη γιορτή.

Exit mobile version