Κυριάκος Μητσοτάκης: Συλλυπητήρια για τους τρεις πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους σε Ρέθυμνο και Γύθειο

Κυριάκος Μητσοτάκης

© European Union, 1998 – 2025

Δήλωση του Πρωθυπουργού για την απώλεια πυροσβεστών εν ώρα καθήκοντος

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους συναδέλφους των τριών πυροσβεστών που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους εξέφρασε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη δήλωσή του, ο Πρωθυπουργός αναφέρεται στους δύο πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους επιχειρώντας στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στο Ρέθυμνο, καθώς και στον πυροσβέστη που απεβίωσε στο Γύθειο, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του προς τις οικογένειές τους και τους συναδέλφους τους.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι η σκέψη όλων βρίσκεται δίπλα στους πυροσβέστες, τους εθελοντές και τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας που συνεχίζουν να επιχειρούν στα ενεργά πύρινα μέτωπα σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει ότι όσοι συμμετέχουν στην αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών καλούνται να επιχειρούν υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, αντιμετωπίζοντας μια νέα και απαιτητική πραγματικότητα που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

NotosOnline

Exit mobile version