Σήμερα η Συνάντηση των Αγροτών της Κρήτης με τον Αυγενάκη

Συνάντηση Αυγενάκη με αγρότες

Σημαντική συνάντηση πρόκειται να λάβει χώρα σήμερα στις 11:00 π.μ. στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, καθώς αντιπροσωπείες αγροτών από όλη την Κρήτη συναντούν τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη. Η συνάντηση εστιάζει στα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της περιοχής, καθώς και στις πρόσφατες κινητοποιήσεις.

Εκπρόσωποι από διάφορους τομείς της αγροτικής παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων και μελισσοκόμων, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ανησυχίες τους απευθείας στον Υπουργό, αναζητώντας λύσεις και υποστήριξη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ταυτόχρονα, η κρίσιμη αυτή συνάντηση συμπίπτει με τη διεξαγωγή παράλληλων κινητοποιήσεων στο νησί. Συγκεκριμένα, στο Ηράκλειο, στον κόμβο Πεζών, καθώς και στα Μεγάλα Χωράφια των Χανίων, έχουν στηθεί μπλόκα από αγρότες, χωρίς να επηρεάζετα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Επιπλέον, οι αγρότες της Ιεράπετρας πρόκειται να καθορίσουν την μελλοντική τους στάση σε γενική συνέλευση την ερχόμενη Τρίτη.

Η σημερινή συνάντηση καταδεικνύει την επείγουσα ανάγκη για διάλογο και λύσεις στα διαρκή προβλήματα του αγροτικού τομέα στην Κρήτη, καθώς οι εμπλεκόμενοι φορείς επιδιώκουν να εξασφαλίσουν βιωσιμότητα και ανάπτυξη για την αγροτική κοινότητα. Η προσοχή είναι στραμμένη στις προτάσεις και τις δράσεις που θα προκύψουν από αυτή τη σημαντική συνεδρίαση.

Exit mobile version