Ποιοι Είμαστε

Διακριτικός τίτλος: notosonline.gr | Τίτλος: notosonline.gr | Α.Φ.Μ.: 042319730, Δ.Ο.Υ.: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | Έδρα: Αγίας Παρασκευής 2 Μοίρες, 70400 | Τηλ.: 2892025226 | Όνομα ιδιοκτήτη: Ξεκαρδάκης Λεωνίδας

Νόμιμος εκπρόσωπος/Διευθυντής σύνταξης/Διαχειριστής/Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): Ξεκαρδάκης Λεωνίδας | Εmail επικοινωνίας: notosonline[@]gmail.com


Καλωσορίσατε στο NotosOnline, την πηγή ενημέρωσης για τα τοπικά νέα της Μεσαράς στην Κρήτη της Ελλάδας. Εδώ θα βρείτε τις τελευταίες ειδήσεις για την τοπική οικονομία, τον πολιτισμό, την πολιτική, την κοινωνία και πολλά άλλα θέματα που ενδιαφέρουν την τοπική μας κοινότητα.

Στο NotosOnline, παρέχουμε επίσης ειδήσεις για τα γεγονότα και τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Μεσαρά και την ευρύτερη περιοχή της Κρήτης. Στόχος μας είναι να παρέχουμε πάντα τις πιο ενημερωμένες και ακριβείς πληροφορίες στους αναγνώστες μας.

Επισκεφτείτε το NotosOnline συχνά για να μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία τοπικά νέα και εξελίξεις στη Μεσαρά και την Κρήτη. Επιπλέον, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στα κοινωνικά μας δίκτυα για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα και ειδήσεις που αφορούν την περιοχή μας.

Στο NotosOnline, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους αναγνώστες μας ένα αξιόπιστο και αμερόληπτο πηγή ενημέρωσης. Ακολουθούμε αυστηρές δημοσιογραφικές αρχές και προτύπους για την αναφορά των ειδήσεων και επιδιώκουμε τη διατήρηση μιας ισορροπημένης προσέγγισης στην ενημέρωση του κοινού.

Επιπλέον, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι αναγνώστες μας έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μας από όλες τις συσκευές. Για το λόγο αυτό, το NotosOnline είναι σχεδιασμένο να είναι φιλικό προς τις συσκευές και να προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης από τα κινητά τηλέφωνα και τα tablet.

Στο NotosOnline, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή των καλύτερων υπηρεσιών στους αναγνώστες μας. Επισκεφτείτε μας συχνά για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα και εξελίξεις στη Μεσαρά και στην Κρήτη, καθώς και για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Από τις 21 Νοεμβρίου του 2005, το NotosOnline επιδιώκει συνεχώς να διατηρηθεί στην κορυφή του ενδιαφέροντος με την υλοποίηση συνεχών αλλαγών, ανανεώσεων και προσθήκης νέων υπηρεσιών.

NotosOnline 2005 – 2013

notosonline-1 notosonline-2

 

notosonline-3  notosonline-4

 

notosonline-5