Αντισκάρι: Νέα Αίθουσα Συλλόγου Γυναικών

Αντισκάρι: Νέα Αίθουσα Συλλόγου Γυναικών

Η νέα αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αντισκαρίου / Φωτογραφία από το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά.

Σε μία ημέρα χαράς και παράδοσης, ο Σύλλογος Γυναικών Αντισκαρίου άνοιξε τις πόρτες της νέας του αίθουσας, φέρνοντας κοντά κατοίκους και φίλους της κοινότητας σε μία εκδήλωση που συνδύασε γιορταστική ατμόσφαιρα με πολιτισμικές δράσεις. Το απόγευμα του Σαββάτου μετατράπηκε σε ένα σκηνικό γεμάτο χρώμα, γεύσεις και παράδοση, καθώς οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικές λιχουδιές και φαγητά, προσφορά των γυναικών του συλλόγου.

Η εκδήλωση εγκαινίων σηματοδότησε μία νέα εποχή για τον Σύλλογο Γυναικών Αντισκαρίου, που φιλοδοξεί να ενισχύσει την κοινωνική συνοχή και να αναδείξει την πολιτισμική κληρονομιά του χωριού. Οι συζητήσεις που προέκυψαν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους αφορούσαν την προώθηση νέων δράσεων και προτάσεων που θα εμπλουτίσουν την κοινότητα με νέες πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η πρωτοβουλία αυτή του Συλλόγου Γυναικών Αντισκαρίου αναδεικνύει την αξία της συνεργασίας και της ενεργού συμμετοχής στην προάσπιση των πολιτιστικών αξιών και την προώθηση της κοινωνικής ευημερίας. Με την ενίσχυση των κοινωνικών δεσμών και τη δημιουργία νέων προοπτικών, η νέα αίθουσα του συλλόγου υπόσχεται να αποτελέσει έναν ζωντανό χώρο για την παρουσίαση και ενίσχυση των πολιτισμικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων του χωριού Αντισκαρίου.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αντισκαρίου για τα εγκαίνια της νέας αίθουσάς / Φωτογραφία από το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά.

NotosOnline με πληρφορίες και φωτογραφίες από το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά.

Exit mobile version