Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου 2023: Νέες Δυναμικές και Καινοτομίες

Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου 2023: Νέες Δυναμικές και Καινοτομίες

Την Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου 2023, το μεγαλύτερο γεγονός στον πρωτογενή τομέα της Νότιας Ελλάδας, αναλαμβάνει για άλλη μία χρονιά το Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου, από τις 26 έως τις 31 Ιουλίου. Η έκθεση, συνδυάζει την παρουσίαση καινοτομιών, την ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας και τη γιορταστική ατμόσφαιρα, προσελκύοντας τους επισκέπτες προς τη γεωργία και την κτηνοτροφία.

Αυτή η διοργάνωση, που διαρκεί ήδη 30 χρόνια, συνεχίζει να διατηρεί τη θέση της ως πρωτοπόρος στις αγροκτηνοτροφικές εκθέσεις της Ελλάδας. Επιδίωξη της έκθεσης είναι η προβολή της δυναμικής της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, καθώς και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της αγροτικής οικονομίας, μέσα σε ένα πλαίσιο γιορταστικής ατμόσφαιρας.

Μεγάλες επιχειρήσεις του αγροκτηνοτροφικού τομέα θα συγκεντρωθούν, προσφέροντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις. Η έκθεση, προσφέρει επίσης διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις που ενισχύουν τη συνολική εμπειρία.

Η επίσημη έναρξη της έκθεσης θα γίνει από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, την Τετάρτη 26 Ιουλίου στις 20:30. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την έκθεση τις καθημερινές από τις 17:00 έως τις 22:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 14:30 και από τις 17:00 έως τις 22:00.

Exit mobile version