Τροχαίο στη Μεσαρά: Σοβαρά τραυματισμένη 23χρονη οδηγός δικύκλου

Ασθενοφόρο

Σοβαρά τραυματίστηκε μία 23χρονη γυναίκα σε τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο Καπαριανά – Άγιοι Δέκα, στη Μεσαρά, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Η νεαρή μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στο Βενιζέλειο η 23χρονη

Σύμφωνα με τις πρώτες διαθέσιμες πληροφορίες, η 23χρονη φορούσε κράνος κατά τη στιγμή της σύγκρουσης. Παρά τη χρήση του, υπέστη σοβαρό τραυματισμό και χρειάστηκε άμεση ιατρική φροντίδα.

Μετά τη μεταφορά της στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διακομιστεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Η μεταφορά της προς το Βενιζέλειο πραγματοποιείται με συνοδεία γιατρού, ενώ το νοσοκομείο έχει ενημερωθεί για την άφιξή της.

Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι η 23χρονη έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Δεν υπάρχουν προς το παρόν νεότερα στοιχεία για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας της.

Διερευνώνται οι συνθήκες της σύγκρουσης

Οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν πώς συνέβη η σύγκρουση του δικύκλου με το αυτοκίνητο.

NotosOnLine

Exit mobile version