Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης ο Νίκος Ανδρουλάκης, Oρκίζεται Βουλευτής ο Παρασύρης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα κρατήσει την έδρα του στην Α΄ Θεσσαλονίκης για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Μετά την εξέλιξη αυτή, τη δεύτερη έδρα στο Ηράκλειο παίρνει ο Φραγκίσκος Παρασύρης που και επίσημα πλέον είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στο Ηράκλειο.

Σε μία Κίνηση που αποσκοπεί στην ενίσχυση της εκλογικής μάχης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Μακεδονία, ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι θα διατηρήσει την έδρα του στην Α΄ Θεσσαλονίκης ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ-Κινήμα Αλλαγής προτείνει νέα πρόσωπα για καίριες θέσεις στη Βουλή. Συγκεκριμένα, προτείνεται ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για τη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής, ενώ ο νεότερος βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Μανώλης Χριστοδουλάκης, προτείνεται για τη θέση του Γραμματέα της Προεδρείου της Βουλής.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής:

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα κρατήσει την έδρα στην Α΄ Θεσσαλονίκης προκειμένου να ενισχύσει με την παρουσία του την εκλογική μάχη του Κινήματος στη Μακεδονία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα προτείνει για τη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και για τη θέση του Γραμματέα Προεδρείου της Βουλής τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος είναι ο νεότερος σε ηλικία βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση