12 το μεσημέρι η τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Έτοιμο το Ηράκλειο για την τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου Β’, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, Υπουργών, εκπροσώπων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, του Πατριαρχείου Αλλεξανδρείας και της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο του Ηρακλείου λόγω της τελετής.

Απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάθμευση όλων των οχημάτων:

-Στο κατερχόμενο τμήμα της οδού Έβανς, από Πύλη Ιησού έως οδό Αβέρωφ, καθώς και στη Πλατεία Κορνάρου και στις οδούς Κυρίλλου Λουκάρεως, Αγ.Μηνά έως τη συμβολή με Λεωφόρο Καλοκαιρινού από τις 11:00 έως τις 14:30

-Στην οδό Αβέρωφ από Πλατεία Ελευθερίας έως τη συμβολή με οδός ‘Εβανς από τις 14:00 έως τις 15:00

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών, στις οποίες επίσης θα εφαρμοσθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις