NotosOnline
  • Αρχική
  • Τοπικά Νέα
  • Ελλάδα
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
Κανένα Αποτέλεσμα
Προβολή Όλων Των Αποτελεσμάτων
SUBSCRIBE
NotosOnline
  • Αρχική
  • Τοπικά Νέα
  • Ελλάδα
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
Κανένα Αποτέλεσμα
Προβολή Όλων Των Αποτελεσμάτων
NotosOnline
Κανένα Αποτέλεσμα
Προβολή Όλων Των Αποτελεσμάτων
Αρχική Υγεία

Παρουσίαση του Βιβλίου «Ιατρικός Τουρισμός» στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

23 Ιουλίου 2024
A A
Παρουσίαση του Βιβλίου «Ιατρικός Τουρισμός» στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

Ο Δημήτριος Μπατάκης παρουσιάζει το βιβλίο του «Ιατρικός Τουρισμός» στο Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

12
SHARES
593
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Κοινοποιήστε την είδησηΜοιραστείτε το στο Twitter

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Η Δυναμική των Παρόχων Υγείας, των Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και των Τουριστών», γραμμένο από τους κ.κ. Δημήτριο Μπατάκη, Γεώργιο Κριτσωτάκη και Κωνσταντίνο Ζοπουνίδη. Το βιβλίο εκδόθηκε από τις εκδόσεις Τζιόλα και προλογίζεται από τον Κοσμήτορα και Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Κυριάκο Σουλιώτη.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, και η προσέλευση του κοινού ήταν αθρόα. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος, ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, η διοικήτρια του νοσοκομείου Έλενα, καθώς και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι της πολιτειακής ζωής, του ιατρικού και του τουριστικού τομέα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, εκτός από τους συγγραφείς, μίλησαν και πολλοί διακεκριμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου. Ανάμεσά τους ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής Γενικής Ιατρικής κ. Χρήστος Λιονής, ο Επίκουρος Καθηγητής Οικονομικών της Υγείας κ. Ηλίας Κυριόπουλος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και ELITOUR κ. Γεώργιος Πατούλης, ο ιδρυτής της ΓΕΝΕΣΙΣ και Αντιπρόεδρος της ELITOUR κ. Κωνσταντίνος Πάντος, ο Γενικός Διευθυντής της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης κ. Κωνσταντίνος Ζορμπάς, καθώς και πολλοί άλλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο θα αποτελεί ακαδημαϊκό σύγγραμμα στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Προτάσεις για την Ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκτός από τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σχετικά με το βιβλίο, ακούστηκαν πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κρήτη. Οι συμμετέχοντες έδωσαν έμφαση στην ανάγκη για πρακτικές λύσεις που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν άμεσα, προκειμένου η Ελλάδα να ενταχθεί δυναμικά στην παγκόσμια αγορά ιατρικού τουρισμού.

Μία από τις πιο σημαντικές προτάσεις ήταν αυτή για τη δημιουργία clusters ιατρικού τουρισμού, δηλαδή σύμπραξης διαφόρων τομέων για τη δημιουργία οργανωμένων δομών και υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας στον τομέα αυτό.

Με την επιτυχημένη παρουσίαση του βιβλίου και τις ενδιαφέρουσες προτάσεις που αναδείχθηκαν, η εκδήλωση αυτή έθεσε τις βάσεις για μια πιο δυναμική είσοδο της Ελλάδας στην αγορά του ιατρικού τουρισμού, αναδεικνύοντας παράλληλα τις δυνατότητες και τις προοπτικές που προσφέρει η Κρήτη στον τομέα αυτό.

Παρουσίαση του Βιβλίου «Ιατρικός Τουρισμός» στο Επιμελητήριο Ηρακλείου
Το κοινό παρακολουθεί με ενδιαφέρον την παρουσίαση του βιβλίου «Ιατρικός Τουρισμός» στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

© NotosOnline

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ενίσχυση λιπασμάτων 2026: Άνοιξαν οι αιτήσεις στο myBusinessSupport – Ποιοι δικαιούνται έως 50.000 ευρώ

ΑΑΔΕ: Νέα ψηφιακή εφαρμογή για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2026

1η Γιορτή Πατάτας στη Μητρόπολη Γόρτυνας στις 27 Ιουνίου

Ετικέτες: βιβλιοπαρουσίασηΓεώργιος ΚριτσωτάκηςΔημήτριος ΜπατάκηςΕλλάδαΙατρικός τουρισμόςΚρήτηΚωνσταντίνος Ζοπουνίδης
Κοινοποιήστε5Tweet3

Ίσως Σας Ενδιαφέρει

Κρήνη Μοροζίνι
Ηράκλειο

Κρήνη Μοροζίνι: Αναβολή των εργασιών συντήρησης ζητούν οι τουριστικοί φορείς – Τι απαντά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου

18 Ιουνίου 2026, 22:44
Μάταλα
Πολιτισμός

Matala Beach Festival 2026: Το μεγάλο φεστιβάλ στα Μάταλα

16 Ιουνίου 2026, 18:40
Λευτέρης Αυγενάκης
Ηράκλειο

Αυγενάκης: Ελλείψεις στην παιδική προστασία στο Ηράκλειο

6 Απριλίου 2026, 13:24
ΣΥΡΙΖΑ
Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική επίθεση Ζαχαριάδη για τις παραιτήσεις και τον ΟΠΕΚΕΠΕ

3 Απριλίου 2026, 13:20
Κυριάκος Μητσοτάκης
Οικονομία

Ανάρτηση Μητσοτάκη: Προϋπολογισμός 2026, στέγη, εργασία και άμυνα στο επίκεντρο

21 Δεκεμβρίου 2025, 16:42
αιγοπρόβάτα, πρόβάτα
Ελλάδα

Αναστολή πλειστηριασμών για κτηνοτρόφους λόγω ευλογιάς

19 Δεκεμβρίου 2025, 20:17

Δημοφιλή

Χρήματα

Ενίσχυση λιπασμάτων 2026: Άνοιξαν οι αιτήσεις στο myBusinessSupport – Ποιοι δικαιούνται έως 50.000 ευρώ

10 Ιουλίου 2026
Μεσαρά: Εγκαινιάστηκε η νέα Υποδιεύθυνση Αστυνομίας

Μεσαρά: Εγκαινιάστηκε η νέα Υποδιεύθυνση Αστυνομίας με 70 αστυνομικούς – Τι δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

12 Ιουλίου 2026
Λαγοκέφαλος στον Κόκκινο Πύργο Μεσαράς

Λαγοκέφαλος στον Κόκκινο Πύργο Μεσαράς

4 Ιουλίου 2026
Notosonline

Αγίας Παρασκευής 2 Μοίρες, 70400
Τηλ.: 2892 0 25226
Κιν.: 690 602 1314
Email: notosonline[@]gmail.com

Διαφήμιση   Επικοινωνία   Ποιοι Είμαστε
Cookie Policy   Προσωπικά Δεδομένα   Καιρός

Αριθμός Μητρώου emedia

© 2024 NotosOnline - Τα πνευματικά δικαιώματα προστατεύονται.

Κανένα Αποτέλεσμα
Προβολή Όλων Των Αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Τοπικά Νέα
  • Ελλάδα
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Lifestyle

© 2024 NotosOnline - Τα πνευματικά δικαιώματα προστατεύονται.