Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Φορητός Υπολογιστής Δημιουργεί Πανικό

Σε κατάσταση συναγερμού οδηγήθηκε το αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης στο Ηράκλειο, το μεσημέρι του Σαββάτου, λόγω ενός εγκαταλελειμμένου φορητού υπολογιστή.

Μετά την αποβίβαση των επιβατών από μια πτήση τσάρτερ που έφθασε από τη Γερμανία, το πλήρωμα του αεροπλάνου αντιλήφθηκε την παρουσία ενός λειτουργούντος φορητού υπολογιστή. Το επιβατικό πλήρωμα αντέδρασε σύμφωνα με το πρωτόκολλο ασφαλείας, ειδοποιώντας άμεσα τη διοίκηση του αεροδρομίου.

Σύντομα, στη σκηνή έφθασε ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών, εξοπλισμένη με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Μετά την αναζήτηση, ο σκύλος έδωσε το πράσινο φως για τη λήξη του συναγερμού. Αποδείχθηκε πως ο φορητός υπολογιστής, ο οποίος είχε ξεχαστεί στη θέση ενός επιβάτη, ήταν ακίνδυνος.

Τώρα, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου αναμένουν τον επιβάτη που ξέχασε τον υπολογιστή, για να του γίνει η παράδοση. Αυτός ο συναγερμός στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου καταδεικνύει την αυστηρότητα των μέτρων ασφαλείας που ακολουθούνται, ακόμα και όταν πρόκειται για απλά ξεχασμένα αντικείμενα.

Φωτογραφία των Rudy and Peter Skitterians / Pixabay

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση