Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Σταθοράκης

Ο Δημοτικός Σύμβουλος δήμου Φαιστού, Σταθοράκης Γεώργιος, ανακοινώνει την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από τη δημοτική παράταξη “Φαιστός Ο Τόπος Μας Μπροστά”, λόγω έλλειψης συνεννόησης με τον επικεφαλής, κ. Μαθιουδάκη Γιάννη.

Στη ανακοίνωσή του, ο κ. Σταθοράκης αναφέρει ότι υπηρέτησε την παράταξη για περίπου πέντε χρόνια και προσπάθησε να εκπροσωπήσει τους συνδημότες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο, λόγω των προβλημάτων στην πολιτική και παραταξιακή επικοινωνία, αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί.

Ο κ. Σταθοράκης δεσμεύεται να συνεχίσει το έργο του ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος μέχρι τη λήξη της θητείας του και ανακοινώνει την αναστολή της υποψηφιότητάς του με τη δημοτική παράταξη του κ. Μαθιουδάκη στις επόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με τον κ. Σταθοράκη, η απόφαση αυτή προήλθε από την επίγνωση ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει να υπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών ως μέλος της παράταξης και επιθυμεί να εργαστεί με αυτονομία και αξιοπρέπεια.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Φαιστού ζητάει τη δέουσα διαδικασία ανεξαρτητοποίησης και γνωστοποίησης της απόφασής του στο σώμα.

 

Η Ανακοίνωση Γνωστοποίηση Ανεξαρτητοποίησης του κ. Σταθοράκη: