Αποκαλύφθηκε Δίκτυο Ναρκωτικών και Όπλων

Έξι άτομα συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης (26/7) στον Δήμο Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, καταγγελλόμενα για παραβάσεις που σχετίζονται με τη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα όπλα και την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η αστυνομική επιχείρηση ήταν το αποτέλεσμα στοχευμένων δράσεων από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης. Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα σπίτια των υπόπτων, κατά τη διάρκεια των οποίων ανακαλύφθηκαν και κατασχέθηκαν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολεμικά τυφέκια, πιστόλια, γεμιστήρες, ακριβείς ηλεκτρονικές ζυγαριές, φυσίγγια διαφόρων τύπων, όπλα και μέσα επιθέσεων, μεταξύ άλλων. Από τα αρπαγμένα αντικείμενα περιλαμβάνονται επίσης κάνναβη, μικροποσότητα κοκαΐνης και ένα ποσό χρημάτων που ανέρχεται σε 1.635 ευρώ, τα οποία υποτίθεται ότι προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.

Οι αρχές συνεχίζουν την προανάκριση για να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη λειτουργία του δικτύου και την εμπλοκή άλλων ατόμων. Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν επιβαρυντικές κατηγορίες και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση