Αρκαλοχώρι: Αναβαθμίζεται το Κλειστό Γυμναστήριο Καλαθοσφαίρισης

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας δρομολογεί την αναβάθμιση και συντήρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλαθοσφαίρισης Αρκαλοχωρίου, με στόχο τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την ασφαλή άθληση των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, Μανώλης Φραγκάκης, υπέγραψε πρόσφατα τη σύμβαση για την αναβάθμιση και συντήρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλαθοσφαίρισης Αρκαλοχωρίου. Το έργο αναμένεται να συμβάλλει στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, εξασφαλίζοντας την άθληση των πολιτών και την εξυπηρέτηση των προπονητικών και αγωνιστικών αναγκών της περιοχής.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης, θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις όπως η αποκατάσταση της στέγης, η κατασκευή WC για άτομα με ειδικές ανάγκες, η αντικατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και η αναβάθμιση του γυμναστηρίου. Όλες οι παρεμβάσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις προδιαγραφές που τίθενται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε το γυμναστήριο να είναι ικανό να φιλοξενήσει αγώνες καλαθοσφαίρισης Εθνικής Κατηγορίας.

Το Κλειστό Γυμναστήριο Καλαθοσφαίρισης Αρκαλοχωρίου, κατασκευάστηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και πρόκειται για ένα προκατασκευασμένο κτίριο συνολικής επιφάνειας 1.543 τετραγωνικών μέτρων.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 721.000 ευρώ, ενώ η συνολική προθεσμία περαίωσης είναι 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Με την ολοκλήρωση των εργασιών, το Κλειστό Γυμναστήριο Καλαθοσφαίρισης Αρκαλοχωρίου θα προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής ανανεωμένες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις.

Tο έργο αυτό αναμένεται να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής, προσφέροντας τους κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη του αθλητισμού και την προώθηση της υγιεινής διαβίωσης. Επιπλέον, το έργο αναμένεται να αυξήσει την προβολή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας ως σημείου αναφοράς για τον αθλητισμό στην περιοχή.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση