Αυγενάκης: Τα αποτελέσματα των εκλογών δικαίωσαν τη σκληρή δουλειά της τελευταίας τετραετίας

Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, δημοσίευσε ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών. Στο κείμενό του, τόνισε την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πολίτες στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Επισημαίνοντας την αναγνώριση των βημάτων προόδου των τελευταίων χρόνων από τους πολίτες, ο Λευτέρης Αυγενάκης εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τους Ηρακλειώτες για τη στήριξη που έδειξαν στη Νέα Δημοκρατία. Η δέσμευσή του για συνεχή και σκληρή εργασία είναι σαφής, προκειμένου να τιμήσει την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει οι πολίτες.

Στην ανακοίνωσή του, ο Λευτέρης Αυγενάκης τονίζει την ικανοποίηση και τη χαρά που νιώθει για την επανεκλογή του, την οποία θεωρεί μεγάλη τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη απέναντι στους Ηρακλειώτες. Επίσης, ευχαριστεί τους συνυποψηφίους του για τη δημιουργία ενός ήρεμου κλίματος κατά τη διάρκεια των εκλογών, και συγχαίρει τον Κωνσταντίνο Κεφαλογιάννη και τον Μάξιμο Σενετάκη, ευχόμενος τους καλή θητεία.