Χάρης Μαμουλάκης: Τιμούμε το παγκόσμιο σύμβολο των εργατικών λαϊκών αγώνων

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, μοιράζεται ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την Εργατική Πρωτομαγιά, τονίζοντας τη σημασία των εργατικών αγώνων και την ανάγκη για αξιοπρέπεια και εργασιακά δικαιώματα.

Στην ανάρτησή του, ο Χάρης Μαμουλάκης τιμά την εργατική Πρωτομαγιά ως παγκόσμιο σύμβολο των εργατικών και λαϊκών αγώνων. Εμπνέεται και αντλεί δύναμη από τους αγώνες και τις θυσίες της εργατικής τάξης παγκοσμίως, καλώντας τον κόσμο να μην αποδεχτεί την αδικία ως νόμο και την ανισότητα ως καθεστώς.

Στη συνέχεια, εκφράζει την αλληλεγγύη του προς τους εργαζόμενους, τους νέους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους που διαδηλώνουν σε όλη τη χώρα, ζητώντας αξιοπρέπεια και σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα. Καταγγέλλει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις πρακτικές της, καθώς οι εργοδότες απειλούν τους εργαζομένους, ενώ Υπουργοί δείχνουν ικανοποίηση από τις καταστάσεις αυτές.

Ο Χάρης Μαμουλάκης τονίζει πως η φράση «ΩΣ ΕΔΩ!» δεν είναι απλώς ένα σύνθημα, αλλά μια καθολική απαίτηση για πολιτική αλλαγή, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια σε κάθε τομέα της κοινωνίας.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση