Διακοπή Υδροδότησης λόγω Εμφράξεων από Ρίζες

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Φαιστού ενημερώνει για τη διακοπή υδροδότησης στους οικισμούς Χρυσόστομος, Καλοί Λιμένες και Κρουσανιώτες, που προκλήθηκε από την εμφράξεις του δικτύου από εισχώρηση ριζών. Το συνεργείο της ΔΕΥΑ Φαιστού καταβάλλει έντονες προσπάθειες για την επαναφορά της υδροδότησης.

Λόγω της εισχώρησης ριζών μέσα στο δίκτυο ύδρευσης, η ΔΕΥΑ Φαιστού αναφέρει ότι υπάρχει διακοπή στην υδροδότηση των παραπάνω οικισμών. Η πρόκληση αυτής της διαταραχής επιβεβαιώνεται ως έμφραξη του δικτύου λόγω της εισχώρησης ριζών, καθιστώντας την επαναφορά της υδροδότησης μια δύσκολη διαδικασία.

Η ΔΕΥΑ Φαιστού επισημαίνει ότι το συνεργείο της εργάζεται από Δευτέρα στην περιοχή κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Με κάθε δυνατή προσπάθεια, αποσκοπεί στην ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης στους οικισμούς Χρυσόστομος, Καλοί Λιμένες και Κρουσανιώτες.

Εκφράζοντας την αναγκαιότητα της κατανόησης από τους κατοίκους, η ΔΕΥΑ Φαιστού ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε λόγω της διακοπής υδροδότησης. Ευελπιστεί στη γρήγορη αποκατάσταση της κατάστασης και στην υπομονή των κατοίκων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

NotosOnline

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση