Δήμος Γόρτυνας: Έκτακτες Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις και αλλαγή της λειτουργίας των σχολείων λόγω Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος

Ο Δήμος Γόρτυνας ανακοινώνει έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη 3/5/2023, λόγω του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος. Τα σχολεία των Αγίων Δέκα θα λειτουργήσουν ως τις 13:00.

Ο Δήμος Γόρτυνας ενημερώνει τους πολίτες για έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023, λόγω της διεξαγωγής του 1ου ΕΤΑΠ του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος στον νομό Ηρακλείου και της διέλευσης των αθλητών από περιοχές του Δήμου Γόρτυνας.

Η απόφαση του Δημάρχου Γόρτυνας, Λευτέρη Κοκολάκη, περιλαμβάνει την προσωρινή αλλαγή της λειτουργίας των σχολείων όλων των βαθμίδων στους Αγίους Δέκα. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023, τα σχολεία θα λειτουργήσουν ως τις 13:00, λόγω των σχετικών κυκλοφορικών ρυθμίσεων που θα ισχύουν εκείνη την ημέρα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποσκοπούν στην ομαλή διεξαγωγή του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος και την ασφάλεια των αθλητών, των οδηγών και των πεζών. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής καλούνται να λάβουν υπόψη τις προαναφερθείσες αλλαγές και να προσαρμοστούν ανάλογα, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα κυκλοφορίας.

Συμπερασματικά, ο Δήμος Γόρτυνας καλεί όλους να συνεισφέρουν στην επιτυχία του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος, τηρώντας τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και προσαρμόζοντας τις δραστηριότητές τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.