Εγκαίνια Μουσείου Μεσαράς: Αλλαγή Προγράμματος Δεν θα παραστεί ο Πρωθυπουργός

Στις 22 Απριλίου, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του Μουσείου Μεσαράς, καθώς ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα παραστεί λόγω προεκλογικών υποχρεώσεων.

Μια τελευταία στιγμή αλλαγή στο πρόγραμμα των εγκαινίων του Μουσείου Μεσαράς προκάλεσε αίσθηση, καθώς στις 19 Απριλίου 2023 έγινε γνωστό πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα παραστεί στην τελετή, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Αντ’ αυτού, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια, μαζί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Πρωθυπουργός θα βρίσκεται στα Χανιά την ημέρα των εγκαινίων, 22 Απριλίου, όπου θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Πλατεία Γ. Κατεχάκη, στο Παλιό Λιμάνι της πόλης, στις 19:00. Πριν από την ομιλία, το πρωί της ίδιας ημέρας, αναμένεται να επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής λόγω των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου.

Τα εγκαίνια του Μουσείου Μεσαράς θα λάβουν χώρα το Σάββατο 22 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι, με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού.

Μετά τα εγκαίνια, το Μουσείο Μεσαράς θα παραμένει ανοιχτό και επισκέψιμο για το κοινό, καθημερινά από τις 08:00 το πρωί έως και τις 20:00 το βράδυ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες, για το πρώτο διάστημα λειτουργίας του μουσείου.

Το Μουσείο Μεσαράς αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό πολιτιστικό σημείο και τουριστικό αξιοθέατο στην περιοχή, προσφέροντας στους επισκέπτες μια πλούσια εμπειρία γύρω από την ιστορία και τον πολιτισμό της Μεσαράς.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση