Είχαν σε αποθήκη 1830 πακέτα λαθραία τσιγάρα- Advertisment -

Συνελήφθησαν ένας 67χρονος Έλληνας και ένας 20χρονος αλλοδαπός, σήμερα το πρωί, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, να μεταβαίνει με δίκυκλο σε αποθήκη και να φεύγει από αυτήν μεταφέροντας έναν ταξιδιωτικό σάκο, εντός του οποίου βρέθηκαν 300 πακέτα τσιγάρων, που δεν είχαν την προβλεπόμενη ένσημη ταινίας ειδικού φόρου κατανάλωσης, ενώ στο δίκυκλο βρέθηκε το ποσό των 640 €.

Στη συνέχεια, ο 20χρονος παρέδωσε οικειοθελώς 04 χαρτοκιβώτια που περιείχαν 1.460 πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης ενώ.

Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε ο 67χρονος ενοικιαστής της αποθήκης, ο οποίος επίσης παρέδωσε 70 πακέτα τσιγάρων καθώς και σαράντα 44 συσκευασίες καπνού των 50gr, το σύνολο των οποίων ομοίως δεν έφερε την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά είδη, το δίκυκλο όχημα καθώς επίσης και το ποσό των 640 €.- Advertisment -