ΕΚΑΒ: Κλήσεις για Βαριά Μέθη Σε Χερσόνησο και Μάλια

Στην Κρήτη, ανησυχητική είναι η κατάσταση καθώς η υπηρεσία του ΕΚΑΒ αντιμετωπίζει μια ραγδαία αύξηση στις κλήσεις για περιστατικά βαριάς μέθης μεταξύ των ξένων επισκεπτών στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι πληροφορίες καταγράφουν περισσότερα από οκτώ περιστατικά που απαιτούσαν την άμεση παρέμβαση του ΕΚΑΒ, με επίκεντρο την περιοχή της Χερσονήσου αλλά και τα Μάλια.

Τα περιστατικά αυτά αφορούν κυρίως νεαρούς ξένους ταξιδιώτες, που βρίσκονται στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Αυτοί οι επισκέπτες φαίνεται να καταναλώνουν αυξημένες ποσότητες αλκοόλ, με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται περιστατικά βαριάς μέθης, που απαιτούν την επέμβαση των ιατρικών υπηρεσιών.

Η αναζήτηση της διασκέδασης μέσω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, φαίνεται να γίνεται το “hot trend” μεταξύ των νεαρών επισκεπτών, με τις συνέπειες αυτής της συμπεριφοράς να αποτελούν αντικείμενο ανησυχίας για τις αρχές.

Η επιβολή και η εφαρμογή αυστηρότερων μέτρων ελέγχου στα σημεία πώλησης αλκοολούχων ποτών είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί άμεσα, προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση