Σε συσκευασίες γνωστού παυσίπονου έκρυβε κοκαΐνη και 400 ευρώ.
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, διαπιστώθηκε χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας ότι ο εν λόγω αλλοδαπός απέκρυπτε σε συγκεκριμένα σημεία υπαίθριων χώρων (καβάτζες) ναρκωτικές ουσίες και ακινητοποιήθηκε.
Ακολούθησε έλεγχος στον αλλοδαπό καθώς και έρευνα στους συγκεκριμένους χώρους (καβάτζες) και στο σπίτι του συλληφθέντα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες 5,6 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
[ad_2]