Ελεύθεροι οι 22 Πακιστανοί – Τους απαγορεύτηκε να πάνε ξανά στο Τυμπάκι.
Σήμερα απολογήθηκαν στον ανακριτή οι 22 Πακιστανοί που ενεπλάκησαν στα επεισόδια το βράδυ του Σαββάτου στο Τυμπάκι κατά τα οποία τραυματίστηκαν και δύο Έλληνες.
Με τον εισαγγελέα και τον ανακριτή να τους απαγορεύουν την επιστροφή τους στο Τυμπάκι ενώ θα πρέπει δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα που έχει οριστεί, και απαγορεύεται να κινηθούν εκτός νομού Ηρακλείου.
Κάποιοι από τους 22 φαίνεται να μην έχουν όλα τα νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα με αποτέλεσμα να οδηγηθούν όλοι στο τμήμα αλλοδαπών προκειμένου να εξεταστούν τα έγγραφά τους.
Υπενθυμίζεται, ότι οι δύο Έλληνες που έχουν συλληφθεί κατηγορούμενοι για την αιματηρή συμπλοκή αναμένεται να δικαστούν στο Αυτόφωρο την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.