Έλεγχος της Αστυνομίας Ρεθύμνης Αποκαλύπτει Επιχείρηση Διακίνησης Ναρκωτικών

Σημαντική επιχείρηση της Αστυνομίας Ρεθύμνης, κατέληξε στη σύλληψη δύο ανδρών που φαίνεται ότι εμπλέκονται στη διακίνηση ναρκωτικών. Στο πλαίσιο των ενεργειών που αναπτύσσονται για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, τα μέλη του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου πραγματοποίησαν επιτυχή έλεγχο, εντοπίζοντας ποσότητα κοκαΐνης.

Το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, οι αστυνομικοί σταμάτησαν το οχημά των υπόπτων. Η αμεσότητα και η ακρίβεια της επιχείρησης ήταν ζωτικής σημασίας, καθώς η έρευνα στις οικίες των υπόπτων οδήγησε σε περαιτέρω ευρήματα.

Μετά τη σύλληψη, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης πραγματοποίησε ερευνείς στις οικίες των δύο ανδρών. Οι ερευνείς ανακάλυψαν συνολικά 103 γραμμάρια κοκαΐνης, 91,5 γραμμάρια κάνναβης, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα καπνού και κάνναβης, τέσσερα δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το όχημα των ανδρών κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. Η προανάκριση του περιστατικού βρίσκεται εν εξελίξει από το αναφερόμενο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση