Ελένη Βατσινά: Συζητήσεις για κόστος ζωής και τιμές προϊόντων στη λαϊκή αγορά των Μοιρών

Η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά των Μοιρών το Σάββατο, συζητώντας με παραγωγούς και καταναλωτές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, το αυξημένο κόστος ζωής και τις τιμές των τοπικών προϊόντων.

Η Βατσινά επισκέφθηκε επίσης καφετέριες και καταστήματα της περιοχής, όπου συναντήθηκε με πολίτες και συζήτησε την ανισότητα μεταξύ των τιμών και του κόστους παραγωγής των κρητικών προϊόντων, καθώς και τον κόπο που καταβάλλουν οι παραγωγοί.

Στη διάρκεια των συνομιλιών της με τους πολίτες, η υποψήφια βουλευτής υπογράμμισε την ανάγκη για αξιοπρεπείς μισθούς, συντάξεις και θέσεις εργασίας ως “κλειδί” για να χτίσουμε μια Κοινωνία για τον Άνθρωπο. Συμφώνησε ότι είναι αδιανόητο για τους Έλληνες να εξαρτώνται από κουπόνια και άλλες μορφές οικονομικής βοήθειας για την επιβίωση του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Η Ελένη Βατσινά τόνισε τη σημασία της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ανάπτυξης μιας κοινωνίας που θα εστιάζει στον άνθρωπο, με μέτρα που θα υποστηρίξουν τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης για όλους.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση