Έναρξη Κατασκηνωτικής Περιόδου στην Ανώπολη Πεδιάδος

Το φως της πίστης και της ευλογίας έλαμψε στην Ανώπολη Πεδιάδος, όπου τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 έγινε η έναρξη της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ΑΝΩ ΠΟΛΙΣ.

Την τελετή του Αγιασμού τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κατάρων, Μακάριος, μαζί με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, Ευγένιο. Οι συμβουλευτικές λέξεις των εκλαμπρών προσωπικοτήτων αφήνουν σημαντικά μηνύματα στα νεαρά παιδιά.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ευγένιος, εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη προς τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κατάρων, Μακάριο, για την παρουσία του στο χώρο των Κατασκηνώσεων και τα διδακτικά λόγια που απηύθυνε στα παιδιά.

Εκφράζοντας την αναγνώρισή του προς όλους όσους συνεισφέρουν στην ομαλή λειτουργία των κατασκηνώσεων, ο Αρχιεπίσκοπος Ευγένιος απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες και συγχαρητήρια στον Πανοσιολόγο Αρχιμανδρίτη Ειρηναίο Παπαδημητρίου, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του στην επιτυχή διοργάνωση της κατασκηνωτικής περιόδου.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση