Ενδέκατος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας: Εξερεύνηση φυσικής ομορφιάς στις 14 Μαΐου

Πάνω από 500 ποδηλάτες αναμένεται να συμμετάσχουν στη δωρεάν εκδήλωση 19 χιλιομέτρων

Στις 14 Μαΐου, Κυριακή, στις 11:00 π.μ., θα λάβει χώρα ο 11ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας, μια διοργάνωση που προσφέρει συναρπαστική ευκαιρία για γνωριμία με τα χωριά και τις φυσικές ομορφιές της περιοχής. Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται για 11η συνεχόμενη χρονιά, αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 500 ποδηλάτες.

Η διαδρομή του ποδηλατικού γύρου θα ξεκινήσει από το Πολιτιστικό Σύλλογο Αποστόλων Πεδιάδας και θα περάσει από τα χωριά Σαμπά, Ζωφόρων, Βόνης, Γαλατά και Θραψανού, με τερματισμό στη λίμνη Λιβάδες. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η αναψυχή των συμμετεχόντων, η γνωριμία μεταξύ τους και η εξερεύνηση της περιοχής μέσω ενός εναλλακτικού μέσου μετακίνησης. Η απόσταση που θα διανύσουν οι ποδηλάτες ανέρχεται στα 19 χιλιόμετρα, ενώ η εκτιμώμενη διάρκεια της διαδρομής αναμένεται να φτάσει τις δύο και μισή ώρες, με την εκδήλωση να ολοκληρώνεται περίπου στις 13:30.

Ο 11ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας συνδιοργανώνεται από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αποστόλων, Σαμπά, Ζωφόρων, Βόνης, Γαλατά και Θραψανού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, και υποστηρίζεται από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν, ενώ στον τερματισμό θα προσφερθούν κεράσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους κυρίους Δαμιανάκη Μανώλη στο 6942289443 και Καλογερίδη Γρηγόρη στο 6973040672.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση