Ενισχύονται τα Αστυνομικά Τμήματα της Μεσαράς

Με τις έκτακτες μεταθέσεις θα τοποθετηθούν 7 αστυνομικοί στο Α.Τ. Φαιστού στις Μοίρες, 5 στο Α.Τ. Αστερουσίων στο Πύργο.

Με απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας και κατόπιν των επιστολών και συντονισμένων ενεργειών της δημοτικής αρχής, θα τοποθετηθούν άμεσα 14 αστυνομικοί, σε υπηρεσίες που έχουν την ευθύνη της αστυνόμευσης εντός των ορίων του Δήμου Γόρτυνας.

Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε από την ηγεσία του υπουργείου και της ΕΛ.ΑΣ. ότι, με τις έκτακτες μεταθέσεις αστυνομικού προσωπικού, θα τοποθετηθούν 7 αστυνομικοί στο Α.Τ. Φαιστού (Μοίρες), 5 στο Α.Τ. Αστερουσίων (Πύργος) και 2 στο Β΄ Α.Τ. Ηρακλείου (Άγιος Μύρωνας).

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Μιχάλη Καραμαλάκη και τον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου, κ. Νικόλαο Σπυριδάκη, που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων με επιπλέον προσωπικό, προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών στον Δήμο Γόρτυνας, αλλά και σε όμορους Δήμους.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο Δήμος μας είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση στον νομό Ηρακλείου, με περιοχές που στο πρόσφατο παρελθόν ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από φαινόμενα παραβατικότητας, εκφράζουμε την ελπίδα και την βεβαιότητα ότι η προσπάθεια που καταβάλλεται με στόχο την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη αστυνόμευση στην περιοχή μας, θα έχει και συνέχεια. Από την πλευρά μας, ως δημοτική αρχή, θα δείξουμε τον ίδιο ζήλο, ώστε οι δημότες μας να νιώσουν ξανά ασφαλείς» τόνισε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.

[ad_2]