Επέκταση του Αποχετευτικού Δικτύου της Γέργερης

Με τη σημαντική χρηματοδότηση των 60.000 ευρώ από την Περιφέρεια Κρήτης, το αποχετευτικό δίκτυο της Γέργερης επεκτείνεται.

Η δημοτική αρχή της Γόρτυνας ανακοίνωσε σημαντική επέκταση του αποχετευτικού δικτύου, χάρη σε νέα χρηματοδότηση ύψους 60.000 ευρώ. Η χρηματοδότηση αυτή εξασφαλίστηκε μέσω του “Προγράμματος Περιφερειακής Ανάπτυξης 2021 – 2025” της Περιφέρειας Κρήτης, καταδεικνύοντας την αποφασιστικότητα των τοπικών αρχών για συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση της υποδομής.

Η νέα αυτή παρέμβαση αναμένεται να συμβάλει στην προστασία της δημόσιας υγείας, καθώς και να καλύψει άμεσες και μελλοντικές ανάγκες των κατοικιών της περιοχής.

“Επιτέλους δίνεται λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα, που απασχολεί σημαντικό αριθμό των κατοίκων μας”, επισήμανε ο δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς την Περιφέρεια Κρήτης και τον περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, για την ανταπόκριση στο αίτημα της δημοτικής αρχής. “Συνεχίζουμε την προσπάθεια εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των υποδομών μας σε όλους τους οικισμούς”, κατέληξε ο δήμαρχος.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση