Εποικοδομητική Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας και Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

Στην προσπάθειά τους να βελτιώσουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Ιεράπετρας, ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, και ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, κ. Ιωάννης Ανδρουλάκης, διεξήγαγαν μια σημαντική συνάντηση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διεξήχθη σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εκτέλεση έργων στην Ιεράπετρα, ευθύνη της Αντιπεριφέρειας. Οι δυο άνδρες συμφώνησαν στην αναγκαιότητα για συνεχή βελτίωση της ζωής των κατοίκων, τόσο σε άμεσο όσο και σε μακροπρόθεσμο επίπεδο.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Καλαντζάκης, αναφέρθηκε με ικανοποίηση στη συνάντηση, χαρακτηρίζοντάς τη “άκρως εποικοδομητική”. Επισήμανε ότι οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν ζητήματα που έχουν σχέση με την Αντιπεριφέρεια και τον Δήμο της Ιεράπετρας, ενώ τόνισε τον κοινό στόχο για τη διαρκή βελτίωση της ζωής των πολιτών σε όλα τα επίπεδα.

Τα παραπάνω αποτελούν στοιχεία ευρύτερης στρατηγικής που αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην Ιεράπετρα, μέσα από την έγκαιρη και αποτελεσματική εκτέλεση των αναγκαίων έργων.

NotosOnline

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση