Έργα σε περιοχές του Δήμου Αγίου Βασιλείου επισκέφτηκε η Μαρία Λιονή

Η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, επισκέφθηκε σήμερα έργα που εκτελούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης σε περιοχές του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Αυτή η επίσκεψη ήταν μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσης της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης για την αποκατάσταση της οδικής ασφάλειας και τη βελτίωση της προσβασιμότητας σε σημαντικές περιοχές της περιφέρειας.

Η κα Λιονή ξεκίνησε την επίσκεψή της από την Κοξαρέ, όπου πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης προσβασιμότητας στη συμβολή των επαρχιακών οδών 3 (Ρέθυμνο-Σπήλι-Αγία Γαλήνη) και 9 (Κοξαρέ-Ασώματος- Ι.Μ.Πρέβελη). Τα έργα περιλαμβάνουν την κατασκευή του κόμβου Κοξαρέ, ενός ζωτικού έργου που αποσκοπεί στην αποκατάσταση της ασφάλειας των πολυσύχναστων και τουριστικών περιοχών του νομού.

Εκτός αυτού, αναμένεται να ξεκινήσουν επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ζημιών στην επαρχιακή οδό κατά τον Ιούλιο, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης. Οι εργασίες αυτές αναμένεται να βελτιώσουν την κυκλοφορία προς την Ιερά Μονή Πρέβελη.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης επισήμανε τη δέσμευση της Περιφέρειας για τη συνεχή βελτίωση της οδικής ασφάλειας και προσβασιμότητας, ιδιαίτερα στις περιοχές με βαριά φορτία κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Τα έργα, που αφορούν την αποκατάσταση προσβασιμότητας σε οδικά τμήματα του επαρχιακού δικτύου, έχουν συνολικό προϋπολογισμό 1.410.000 ευρώ και τα εκτελεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.

Με την ολοκλήρωση αυτών των έργων, προσφέρεται μία πιο ασφαλής και βελτιωμένη εμπειρία στους ταξιδιώτες και τους κατοίκους της περιοχής, ενισχύοντας την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής.

 

NotosOnline με πληροφορία από τη Περιφέρειας Κρήτης.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση