Εργοτέλης: Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, τα αποτελέσματα

Πραγματοποιήθηκαν η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες του ΓΣ Εργοτέλης στο Μαρτινέγκο.

Με την αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και των κανονισμών, διεξήχθη την Δευτέρα 14/9 το βράδυ η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες του ΓΣ Εργοτέλης στο Μαρτινέγκο.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΓΣ Γιώργος Στειακάκης κάλεσε τον παρευρισκόμενο πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και μέλους του ΓΣ Εργοτέλης Νίκο Τζώρτζογλου να προεδρεύσει τιμής ένεκεν της Γενικής Συνέλευσης, ο οποίος εκτέλεσε υποδειγματικά, παρότι συγκινημένος, τα καθήκοντά του και αναφέρθηκε με τα πιο κολακευτικά λόγια για την απερχόμενη διοίκηση.

Στη Γενική Συνέλευση η οποία προηγήθηκε των αρχαιρεσιών πραγματοποιήθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης, οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα.

O Ερασιτέχνης Εργοτέλης δεν οφείλει «ούτε ένα ευρώ»

Ο Γιώργος Στειακάκης κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο της Διοίκησης αλλά και τους στόχους της επόμενης της οποίας αναμένεται να ηγηθεί. Αξιοσημείωτη αναφορά έγινε στο ότι ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης είναι οικονομικά απολύτως υγιές σωματείο, καθώς δεν οφείλει «ούτε ένα ευρώ», όπως χαρακτηριστικά λέχθηκε.

Επίσης ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στο συνολικό σχεδιασμό και τη σχέση με την ΠΑΕ, αναλύοντας το μοντέλο συνεργασίας που οδηγεί στη νέα ταυτότητα του Εργοτέλη για μια ομάδα με δικά μας παιδιά με πολύ ταλέντο και επιστημονική δουλειά.

Τέλος αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ιδιόκτητου προπονητικού κέντρου που να εξυπηρετεί τις ανάγκες του συνόλου των αγωνιστικών τμημάτων ποδοσφαίρου του Εργοτέλη, κάτι που έθεσε ως στόχο της νέας διοίκησης σε συνεργασία με την ΠΑΕ.

Εγκρίθηκε η χρήση μόνιμου σήματος του αθλητικού σωματείου.

Ομόφωνα επίσης από τη Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε και η χρήση ως μόνιμου σήματος του αθλητικού σωματείου ΓΣ Εργοτέλης, του επετειακού σήματος για τα 90 χρόνια του συλλόγου, δηλαδή εντός κύκλου η απεικόνιση του αθλητή με την επωνυμία του συλλόγου (ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ) και τη χρονολογία ίδρυσης (1929).

Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, τα αποτελέσματα των οποίων είναι τα εξής:

Στειακάκης Γιώργος 58 ψήφους
Κατρινάκης Γιώργος 47 ψήφους
Καραταράκης Λευτέρης 39 ψήφους
Γιαννουλάκη-Χατζηπάνου Ευαγγελία 37 ψήφους
Μπροκαλάκης Γιάννης 32 ψήφους
Μποβολέτης Διονύσης 30 ψήφους
Σκεπάρνης Μιχάλης 27 Ψήφους
Γιαννακάκη Αργυρώ 26 ψήφους
Βρέντζος Σπύρος 23 ψήφους
Σαμπροβαλάκης Αντώνης 18 ψήφους
Μαργαριτσανάκης Γιώργος 17 ψήφους
Σαρρής Γιώργος 17 ψήφους
Περατσάκης Γιώργος 16 ψήφους
Περακάκης Σταύρος 15 ψήφους
Χουλιέρης Νίκος 12 ψήφους

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται όλοι οι παραπάνω και τις προσεχείς ημέρες θα γίνει η συγκρότησή του σε σώμα.

[ad_2]