Εθελοντική αιμοδοσία από την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αν. Κρήτης

[ad_1]

Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης στην αιμοδοσία της Ενωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης

Η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, παρευρέθη σήμερα το πρωί στη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ.

Ο Πρόεδρος, Γιώργος Σφακιανάκης, ενημέρωσε την κ. Μπορμπουδάκη ότι η Ένωση, αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη για αίμα, διοργανώνει σε ετήσια βάση δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας και έχει καταφέρει να διατηρεί τράπεζα αίματος 150 μονάδων, που προορίζεται για τις ανάγκες του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος, των οικογενειών τους και όπου αλλού σημειώνεται ανάγκη και επιτρέπει το απόθεμα της τράπεζας.

Η Διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης συνεχάρη το Δ.Σ. της  Ένωσης για την πρωτοβουλία και τις δράσεις τους, όπως και τους άντρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος για το δύσκολο έργο που επιτελούν, ενώ από την πλευρά του, ο Πρόεδρος  της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης,  ευχαρίστησε την κ. Μπορμπουδάκη για την παρουσία της.

Η  Διοικήτρια τόνισε επίσης, το σημαντικό έργο και προσφορά των εργαζομένων στο Κέντρο Αίματος του Γ.Ν. Ηρακλείου «Βενιζέλειο-Πανάνειο» με τις συχνές εξορμήσεις για αιμοδοσίες που, μεταξύ άλλων, πραγματοποιούν εν μέσω πανδημίας.

Παράλληλα, η κα Μπορμπουδάκη είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου Αντιπλοίαρχο Λ.Σ., Ευθύμιο Δουβή και να συζητήσει μαζί του θέματα διαχείρισης της πανδημίας και τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας.

[ad_2]

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση