Εξιχνιάστηκε Το ‘Εγκλημα Με Τον Τεμαχισμό Του Πτώματος

Μια σημαντική επιτυχία σημείωσε η Ελληνική Αστυνομία στις 4 Αυγούστου 2023, όταν αστυνομικοί των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας Χανίων και Ρεθύμνης, σε συνεργασία, εξιχνίασαν μια περίπλοκη υπόθεση ανθρωποκτονίας που είχε προκαλέσει ταραχή στην τοπική κοινότητα του Ρεθύμνου.

Στις 18 Ιουλίου 2023, εγκαταστάσεις του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στο Ρέθυμνο, έγιναν το σκηνικό ενός φρικτού ευρήματος – εντοπίστηκαν μέλη ανθρώπινου σώματος.

Μετά από μια εξαντλητική και συστηματική έρευνα, η οποία συνδύασε την εμπεριστατωμένη προανάκριση και την εκτίμηση στοιχείων, τα οποία συλλέχθηκαν με την αυστηρότητα της δικαστικής εξέτασης, η αστυνομία κατέληξε στον υπαίτιο. Ένας ξένος υπήκοος ανακρίθηκε και χαρακτηρίστηκε ως ο κύριος ύποπτος για την άγρια ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα το θύμα στις 17 Ιουλίου 2023, και στη συνέχεια τεμάχισε το σώμα του και το πέταξε σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Η προανάκριση της υπόθεσης συνεχίζεται, καθώς οι Αστυνομικοί των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας Χανίων και Ρεθύμνης προσπαθούν να συγκεντρώσουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εγκληματική πράξη.

NotosOnline

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση