Γρηγόρης Νικολιδάκης: Πρόοδος εργασιών αποκατάστασης στην εθνική οδό 97, μεταξύ Μοιρών και Τυμπακίου

Ο Δήμαρχος του Δήμου Φαιστού, Γρηγόρης Νικολιδάκης, επισκέφτηκε το εργοτάξιο των εργασιών αποκατάστασης της εθνικής οδού 97, μεταξύ Μοιρών και Τυμπακίου, ενημερώνοντας, με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το κοινό για την πρόοδο των εργασιών.

Ο Δήμαρχος Νικολιδάκης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Φασομυτάκη, παρακολούθησε από κοντά την πρόοδο των εργασιών στο εργοτάξιο, πλησίον του ελαιουργείου Λεονταράκη. Το έργο προβλέπει την αποκατάσταση της ανωμαλίας του οδοστρώματος σε σημείο της εθνικής οδού 97 από Ηράκλειο προς Αγία Γαλήνη.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν ειδικές ρυθμίσεις στην κυκλοφορία. Συγκεκριμένα, για περίπου δύο εβδομάδες, η κυκλοφορία στο σημείο θα διεξάγεται στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας, από Τυμπάκι προς Μοίρες για περίπου 200 μέτρα.

Ο Δήμαρχος Φαιστού κάλεσε τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην περιοχή, να σέβονται το φανάρι και να οδηγούν με μειωμένη ταχύτητα για την αποφυγή ατυχημάτων. Ευτυχώς, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία.

Όπως επισήμανε ο Δήμαρχος Νικολιδάκης, οι εργασίες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός του προβλεπόμενου χρόνου.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση