Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τους υποψήφιους που θα στηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε πρόσφατα τους υποψηφίους περιφερειάρχες που θα υποστηρίξει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι εν λόγω υποψήφιοι αναδείχθηκαν μέσα από μια εισήγηση της επιτροπής εκλογικού αγώνα και αποφάσεις που λήφθηκαν υπό την αιγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Νέα Δημοκρατία επιλέγει να στηρίξει για τις επερχόμενες Περιφέρειες τους παρακάτω υποψήφιους: Χρήστος Μέτιος για την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Γιώργος Πατούλης για την Αττική, Αλκιβιάδης Στεφανής για το Βόρειο Αιγαίο, Νεκτάριος Φαρμάκης για τη Δυτική Ελλάδα, και Γιώργος Κασαπίδης για τη Δυτική Μακεδονία.

Περαιτέρω, ο Αλέξανδρος Καχριμάνης θα είναι ο υποψήφιος για την Ήπειρο, ο Κωνσταντίνος Αγοραστός για τη Θεσσαλία, η Ρόδη Κράτσα για τις Ιόνιες Νήσους, ο Απόστολος Τζιτζικώστας για την Κεντρική Μακεδονία, και ο Γιώργος Χατζημάρκος για το Νότιο Αιγαίο.

Επιπλέον, η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει τον Δημήτριο Πτωχό για την Πελοπόννησο, τον Φάνη Σπανό για τη Στερεά Ελλάδα και, τέλος, για την Περιφέρεια της Κρήτης, θα υποστηρίξει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Σταύρου Αρναουτάκη.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση