Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας και Προέδρου Φίλων Νοσοκομείου για το Παλλαϊκό Συλλαλητήριο

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, Ανδρέα Μαμαντόπουλο, και τη Γραμματέα του Συλλόγου, Πόπη Δασκαλάκη, ενόψει του Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου στις 2 Φεβρουαρίου 2023.

Στις 11 π.μ. την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023, θα διεξαχθεί το Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στην Ιεράπετρα, με αφορμή τη συζήτηση για το μέλλον του νοσοκομείου της περιοχής. Σε πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ιεράπετρας, ο Θεοδόσιος Καλαντζάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, Ανδρέα Μαμαντόπουλο, και τη Γραμματέα του Συλλόγου, Πόπη Δασκαλάκη, για να συζητήσουν το ζήτημα.

Ο Δήμαρχος Καλαντζάκης τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί την Υγεία των κατοίκων της Ιεράπετρας και δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα και για τίποτα στο θέμα του νοσοκομείου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, δήλωσε: «Έφτασε η ώρα που οι υποσχέσεις πρέπει να γίνουν πράξεις. Με πράξεις και όχι με λόγια έχουμε αποδείξει σε όλη την πορεία μας ότι προασπιζόμαστε την Υγεία των Δημοτών μας με όποιο κόστος, με οποιαδήποτε Κυβέρνηση».

Καλώντας τους πολίτες, τους φορείς, τους συλλόγους, την εκπαιδευτική κοινότητα και τους ιδιώτες να συμμετέχουν δυναμικά στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο, ο Δήμαρχος τόνισε τη σημασία της αναβάθμισης και πλήρους στελέχωσης του νοσοκομείου για τον Δήμο της Ιεράπετρας.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση