Κατάσχεση 78 Δενδρυλλίων Κάνναβης σε Επιχείρηση Αστυνομίας

Στο πλαίσιο εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης στο Ρέθυμνο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 78 δενδρύλλια κάνναβης, σε έξι διαφορετικές φυτείες, ενισχύοντας την πάλη ενάντια στην καλλιέργεια παράνομων ουσιών.

Σε μια σημαντική επιτυχία για τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνης, μια συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στις 21 Ιουλίου 2023, κατάφερε να εξαρθρώσει μια σημαντική καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στην περιοχή. Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, σε συνεργασία με τα Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου, το Τμήμα Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης και την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνης, πραγματοποίησε την επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έξι διαφορετικές φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν, περιλαμβάνοντας συνολικά 78 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως δύο μέτρα, σε ενεργό στάδιο ανάπτυξης. Οι φυτείες, οι οποίες βρίσκονταν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, εκριζώθηκαν και τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν.

Επιπρόσθετα, αστυνομικοί από τις παραπάνω υπηρεσίες και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης περισυλλέγηκαν πολλά πειστήρια από την τοποθεσία.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών είναι ακόμη σε εξέλιξη, με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης να διενεργεί την προανάκριση.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση