Κλοπές λαδιού από καντήλια τάφων στη Μεσαρά: Συγγενείς καταγγέλλουν περιστατικά και ζημιές

Σειρά κρουσμάτων κλοπής λαδιού από καντήλια τάφων στη Μεσαρά καταγγέλλεται τις τελευταίες ημέρες, με συγγενείς να αντιμετωπίζουν καταστροφές σε τζάμια και μάρμαρα.

Σοκαριστικά περιστατικά κλοπής λαδιού από καντήλια τάφων αντιμετωπίζουν συγγενείς στη Μεσαρά, καθώς τα κρούσματα εμφανίζονται να αυξάνονται τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα, περιστατικά καταγγέλθηκαν στο ΔιαSOSτε της Μεσαράς από ανήσυχους πολίτες που επισκέφτηκαν τα κοιμητήρια για να ανάψουν το καντήλι στη μνήμη των αγαπημένων τους.

Πέραν της κλοπής του λαδιού, οι δράστες φέρονται να προκαλούν και καταστροφές στα τζάμια και στα μάρμαρα των τάφων, όπως αναφέρει ο κ. Ν.Π. από τα Καπαριανά. Παρόμοια καταγγελία αφορά και το κοιμητήριο των Μοιρών.

Ο καταγγέλλων επισήμανε ότι ενημέρωσε την αστυνομία για τα περιστατικά, λαμβάνοντας υπόψη ότι παρόμοιες κλοπές είχαν σημειωθεί και στο παρελθόν.  Ωστόσο, δεν γνωρίζει εάν οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα ή έχουν αναλάβει κάποια δράση σχετικά με το ζήτημα.

Η αύξηση των κρουσμάτων κλοπής λαδιού από καντήλια τάφων στη Μεσαρά και η προκληθείσα ζημιά στα τζάμια και μάρμαρα προκαλούν οργή και ανησυχία στους συγγενείς των νεκρών.

Ν.Ο.
Με πληροφορίες από το ΔιαSOSτε της Μεσαρά.