Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης: Επίσκεψη σε Οικισμούς του Δήμου Χερσονήσου

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ., Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, επισκέφτηκε χθες τους οικισμούς Ποταμιές, Αβδού, Γωνιές και Μοχός του Δήμου Χερσονήσου. Στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόνισε τη σημασία της επένδυσης σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως ο αγροτουρισμός, για την ανάδειξη του ορεινού πλούτου του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Κατά την επίσκεψή του, ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης επισήμανε πως αυτοί οι τέσσερις οικισμοί αποτελούν πρότυπα για το Δήμο Χερσονήσου, καθώς εκτός από το ισχυρό αποτύπωμα τους στον πρωτογενή τομέα, έχουν κάνει και άλματα στον κλάδο του τουρισμού, το κύριο χαρακτηριστικό του Δήμου.

Ο υποψήφιος Βουλευτής αναφέρθηκε στη θετική πορεία του τουρισμού τη χρονιά που πέρασε, τονίζοντας πως το 2022 ήταν χρονιά ορόσημο για τον τουρισμό. Επίσης, εκφράζει αισιοδοξία για τη χρονιά που έρχεται, με προβλέψεις που δείχνουν αύξηση αφίξεων και κρατήσεων στον τουριστικό τομέα της Κρήτης.

Συνολικά, ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης δηλώνει πως η επένδυση στον αγροτουρισμό και η ανάδειξη του ορεινού πλούτου του Ηρακλείου και της Κρήτης μπορούν να ενισχύσουν την τοπική οικονομία και να διαφοροποιήσουν το τουριστικό προϊόν, προσελκύοντας ακόμη περισσότερους επισκέπτες στην περιοχή.

NotosOnline

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση